דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מרק בריא וטעים עם שמנת

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 247 גרם למנה\יחידה (כ- 5-6 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 להרתיח בסיר את הברוקולי.
  • 2 לחתוך את הבצל והקישוא לחתיכות קטנות ולטגן עם החמאה והתבלינים בסיר.
  • 3 כשהם מתרככים הוסיפו את המים או הציר.
  • 4 את הברוקולי תחתכו לחתיכות קטנות (כולל גבעול) והוסיפו לבצל והקישוא.
  • 5 לתת להם להתחבר 2 דקות, להוסיף את השמנת ולהשאיר לעוד 2 דקות.
  • 6 לטחון בבלנדר מוט או להעביר לבלנדר ולטחון.
  • 7 בשלב זה תטעמו ותקנו טעמים לפי הצורך.
  • 8 הגישו בקערית והניחו כף שמנת חמוצה מעל.
  • 9 בתיאבון.
עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות דניאלה אברג`ל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)15964
חלבונים (גרם)4.56 1.85
פחמימות (גרם)156
מתוכן סוכרים (גרם)3.02 1.22
שומנים (גרם)9.68 3.93
מתוכם שומן רווי (גרם)5.62 2.28
כולסטרול (מ"ג)27.65 11.22
נתרן (מ"ג)193.4978.5
סיבים תזונתיים (גרם)4.19 1.7
מים (גרם)153.3762.22
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)140.2756.91
ויטמין B (מ"ג)1.480.6
ויטמין B1 (מ"ג)0.060.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.110.04
ויטמין B3 (מ"ג)0.560.23
ויטמין B5 (מ"ג)0.470.19
ויטמין B6 (מ"ג)0.210.09
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)75.0530.45
ויטמין C (מ"ג)43.0917.48
ויטמין E (מ"ג)0.910.37
ויטמין K (מק"ג)85.1334.54
סידן (מ"ג)115.5446.87
ברזל (מ"ג)0.830.34
מגנזיום (מ"ג)20.718.4
זרחן (מ"ג)56.6622.99
אבץ (מ"ג)0.410.17
אשלגן (מ"ג)304.51123.53
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.180.07
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.110.04
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.070.03
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.050.02
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.040.02

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
12.6% 29.2% 13.8% 44.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.5 (0.64 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.