דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 292 גרם למנה\יחידה (כ- 4 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לבשל את הפסטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה ולסנן.
  • 2 בסיר רחב, לטגן בצל (סגול קצוץ גס) עד לשקיפות , להוסיף את הזוקיני (השטופים היטב והחתוכים לקוביות), לטגן כמה דקות ולערבב מידי פעם.
  • 3 להוסיף את שיני השום הקצוצות לדקה ואז להוסיף את העגבניות (ניתן לשלב 10 עגבניות שרי ו- 10 עגבניות שרי תמר - חתוכים לרבעים) ולערבב.
  • 4 לתת לעגבניות להתבשל כ- 4-5 דקות בלבד כדי שצורתן תישמר.
  • 5 לתבל בפלפל שחור ומלח לפי הטעם ולהוסיף לסיר את הפסטה פנה.
  • 6 לערבב ולתקן תיבול לפי הצורך.
  • 7 אפשר להוסיף מעל הכל עוד קצת שמן זית. זה מוסיף וזה בריא!
  • 8 את עשבי התיבול יש להוסיף בשלב הזה. לערבב דקה ולכבות את הגז.
  • 9 הצעת הגשה: לערוך בצלחת ולגרר מעל פרמזן או לפורר כל גבינה אחרת שאוהבים.
  • 10 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות אורלי סרור

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)28397
חלבונים (גרם)7.16 2.45
פחמימות (גרם)3813
מתוכן סוכרים (גרם)5.84 2
שומנים (גרם)12.49 4.28
מתוכם שומן רווי (גרם)1.91 0.65
נתרן (מ"ג)9.363.21
סיבים תזונתיים (גרם)3.63 1.24
מים (גרם)196.1367.17
ליקופן (מ"ג)1.930.66
ויטמין A (מק"ג)48.9616.77
ויטמין B (מ"ג)1.90.65
ויטמין B1 (מ"ג)0.10.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.060.02
ויטמין B3 (מ"ג)1.010.35
ויטמין B5 (מ"ג)0.390.13
ויטמין B6 (מ"ג)0.310.11
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)35.312.09
ויטמין C (מ"ג)34.0311.66
ויטמין E (מ"ג)0.440.15
ויטמין K (מק"ג)6,2282,133
סידן (מ"ג)48.7116.68
ברזל (מ"ג)0.960.33
מגנזיום (מ"ג)37.212.74
זרחן (מ"ג)105.2736.05
אבץ (מ"ג)0.820.28
אשלגן (מ"ג)584.72200.25
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.230.08
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.070.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.160.06
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.060.02
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.060.02

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.9% 20.4% 11.7% 62%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.3 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.