דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 43 גרם למנה\יחידה (30 יחידות קטנות)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
בורקס גבינה
  • 1 מערבבים בקערה את כל מרכיבי המלית מלבד החלבון, המלח והפלפל.
  • 2 טועמים ומתבלים בהתאם למליחות הגבינות, מוסיפים את החלבון ומערבבים היטב.
  • 3 בקערה מניחים שמנת, חלב, שמן, מלח, סוכר ומיץ לימון וטורפים היטב עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
  • 4 מנפים את הקמח יחד עם אבקת האפייה והסודה ומוסיפים לנוזלים.
  • 5 לשים עד לקבלת כדור בצק אחיד ונוח, קצת רטוב, אך לא יותר מדי.
  • 6 מחלקים את הבצק לשני חלקים. מרדדים כל חלק לעובי של חצי ס"מ. קורצים עיגולים (השתמשתי ברינג בקוטר 8 ס"מ) ומניחים כפית מהמלית בכל עיגול - במרכז העיגול ולא בשוליים.
  • 7 סוגרים את העיגולים כך שיתקבלו סהרונים.
  • 8 מהדקים את שולי הבצק היטב. מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומברישים בחלמון הביצה (מעורבב עם מעט מים) ומפזרים מעל שומשום.
  • 9 אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות 20 דקות עד שהמאפים מזהיבים.
  • 10 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 27.5% 18.1% 54.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.38 (0.38 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב