דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 308 גרם למנה\יחידה (18 מנות אישיות או 6 עיקריות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 לערבב את כל מרכיבי הבצק וליצור בצק גמיש. לרדד בין שני דפי אפייה לגודל של 20/45 בעובי של חצי ס"מ. לגלגל עם הנייר כרולדה ולצנן.
  • 2 לטגן את הבשר עד לשינוי צבעו למשך כ- 15 דקות, להוסיף את הבהרט, לערבב, להעביר למסננת ולהגיר נוזלים. בקערה לערבב את הבשר ועשבי התיבול.
  • 3 לפתוח את עלה הבצק ולחצותו לאורך 10/45 פעמיים. להניח כמות של מלית לאורך במרכז, לגלגל מהודק, לחתוך בסכין חדה למקטעים של 5 ס"מ (כ- 18 סה"כ).
  • 4 להבריש בביצה הטרופה עם מים ומלח, ולאפות במשך כ- 20 דקות או עד להזהבה יפה בחום בינוני.
  • 5 להבריש מעל כשיוצא בעודו חם במעט שמן זית מתובל בג`ינג`ר ובצל ירוק (יש גם מוכן).
  • 6 בתיאבון חיוך

להשתמש בשמן זית וג`ינג`ר רק להברשה מעל כשיוצא בעודו חם, טובלים המברשת ועוברים מעל. לא צריך להיות רווי ונוטף, רק להיספג פנימה בעודו חם לטעם ולארומה. אפייה כ- 20 דקות אך לראות ההשחמה. הצבע צריך להיות שזוף בריא, לא מדי שלא יקבל מרירות ולא מעט שלא יהיה חיוור. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של נורית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)875284
חלבונים (גרם)33 10.7
פחמימות (גרם)7223
מתוכן סוכרים (גרם)0.11 0.03
שומנים (גרם)49.67 16.11
מתוכם שומן רווי (גרם)9.51 3.08
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010
כולסטרול (מ"ג)116.79 37.88
נתרן (מ"ג)410.8133.23
סיבים תזונתיים (גרם)1.59 0.51
מים (גרם)137.0344.44
ויטמין A (מק"ג)25.158.16
ויטמין B (מ"ג)7.492.43
ויטמין B1 (מ"ג)0.490.16
ויטמין B2 (מ"ג)0.490.16
ויטמין B3 (מ"ג)5.631.83
ויטמין B5 (מ"ג)0.710.23
ויטמין B6 (מ"ג)0.140.05
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)59.9319.44
ויטמין B12 (מק"ג)2.260.73
ויטמין C (מ"ג)7.012.27
ויטמין D (מק"ג)0.20.06
ויטמין E (מ"ג)0.30.1
ויטמין K (מק"ג)14.884.83
סידן (מ"ג)134.5843.65
ברזל (מ"ג)4.431.44
מגנזיום (מ"ג)23.747.7
זרחן (מ"ג)316.19102.55
אבץ (מ"ג)4.051.31
אשלגן (מ"ג)314.08101.86
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.360.44
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.220.07
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.050.34
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)7.292.37
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)6.652.16

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1% 31.9% 21.2% 45.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.48 (0.48 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה