דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 39 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מקציפים את החלבונים עם המלח והסוכר וניל עד שהתערובת תופחת מעט.
  • 2 מוסיפים את הסוכר בכמה פעמים וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף נוקשה.
  • 3 מוסיפים את הקוקוס תוך כדי בחישה.
  • 4 מעבירים את התערובת לשקית זילוף עם צנטר כוכבי גדול, מזלפים בתנועות סיבוביות את התערובת לתוך מנז`טים מס` 3 ומפזרים מעט סוכריות ליופי.
  • 5 אופים כ- 20 דקות בחום של 150 מעלות עד שהעוגיות מתקשות ומזהיבות.
  • 6 מקררים ובתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן במקום קוקוס להשתמש באגוזים טחונים.
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של פזית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)149380
חלבונים (גרם)1.67 4.25
פחמימות (גרם)2257
מתוכן סוכרים (גרם)17.95 45.74
שומנים (גרם)6.5 16.57
מתוכם שומן רווי (גרם)5.78 14.72
נתרן (מ"ג)44.2112.65
סיבים תזונתיים (גרם)1.62 4.13
מים (גרם)7.7119.66
ויטמין B (מ"ג)69.140.18
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)0.040.11
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.02
ויטמין B5 (מ"ג)0.020.04
ויטמין B6 (מ"ג)00
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.350.9
ויטמין B12 (מק"ג)0.010.02
סידן (מ"ג)0.812.07
ברזל (מ"ג)0.010.02
מגנזיום (מ"ג)0.972.47
זרחן (מ"ג)1.323.36
אבץ (מ"ג)00.01
אשלגן (מ"ג)14.7137.49

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5% 20.2% 5.2% 69.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.29 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.