דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 210 גרם למנה\יחידה (8 מנות כתוספת לארוחה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
בטטה בתנור
בטטה בתנור עם שמן זית, שום ותבלינים
  • 1 מקלפים את הבטטות, חותכים לפרוסות ושמים בתבנית.
  • 2 כותשים את שיני השום היטב היטב ומפזרים.
  • 3 שופכים שמן זית מעל.
  • 4 מתבלים בפלפל שחור ומלח.
  • 5 מערבבים עם הידיים שהשמן והתבלינים יספגו היטב.
  • 6 מכניסים לתנור בחום של כ- 200 מעלות, ל- 45 דקות (מכוסה בנייר כסף).
  • 7.לאחר מכן, להסיר את הכיסוי, להוסיף שמן במידת הצורך ולערבב שוב.
  • 8 לאפות עוד כחצי שעה ב- 180 מעלות.
  • 9 בתיאבון!

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9% 21.5% 5.1% 64.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.36 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב