דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
בורקס מלאווח טעים במיוחד

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 105 גרם למנה\יחידה (כ- 16 יחידות בורקסים)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 להפשיר חבילת מלוואח של 8 יחידות.
  • 2 בינתיים במחבת לטגן לשקיפות במעט שמן את הבצל הקצוץ, להוסיף פטריות מסוננות ולטגן כחמש דקות תוך ערבוב מדי פעם.
  • 3 לפנות את המחבת ולטגן את חזה העוף החתוך לרצועות דקות.
  • 4 כשהעוף קיבל קצת צבע מתבלים במלח ופלפל ומערבבים תוך כדי טיגון עד שהרצועות מבושלות בפנים. לערבב יחד עם הפטריות והבצל ולהניח לצינון.
  • 5 כשהמלית קרה חוצים כל מלוואח לשניים, מניחים כף מהמלית על הבצק, מקפלים לשתיים ומהדקים פינות.
  • 6 מניחים בתבנית על נייר אפייה, מברישים בביצה טרופה, מפזרים שומשום ואופים עד הזהבה יפה ב- 180 מעלות (כמו כן, בצד מציצים להם מלוואח עם נקניקיות - אפשרי להכין גם כן).
  • 7 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות לינדה אמגר לנגנואר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)244232
חלבונים (גרם)14.2 13.53
פחמימות (גרם)2019
מתוכן סוכרים (גרם)0.42 0.4
שומנים (גרם)11.81 11.24
מתוכם שומן רווי (גרם)4.16 3.97
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.130.13
כולסטרול (מ"ג)44.25 42.14
נתרן (מ"ג)397.38378.46
סיבים תזונתיים (גרם)0.25 0.24
מים (גרם)29.4828.07
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)9.018.58
ויטמין B (מ"ג)5.355.1
ויטמין B1 (מ"ג)0.030.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.060.06
ויטמין B3 (מ"ג)4.644.42
ויטמין B5 (מ"ג)0.40.38
ויטמין B6 (מ"ג)0.220.21
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)4.534.31
ויטמין B12 (מק"ג)0.150.15
ויטמין C (מ"ג)0.470.44
ויטמין D (מק"ג)0.130.12
ויטמין E (מ"ג)0.180.17
ויטמין K (מק"ג)1.010.96
סידן (מ"ג)24.423.24
ברזל (מ"ג)0.490.47
מגנזיום (מ"ג)11.3710.83
זרחן (מ"ג)88.4684.25
אבץ (מ"ג)0.410.39
אשלגן (מ"ג)114.74109.28
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.420.4
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.340.33
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.70.66
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.620.59

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.5% 25.7% 31% 42.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.35 (0.35 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.