דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 184 גרם למנה\יחידה (כ- 8 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • להכנת מאפה התרד:
  • 1 את התרד הקפיצו במחבת עם כף שמן זית עד שהתרד יצטמצם והעבירו לקערה.
  • 2 הוסיפו את שאר המצרכים וערבבו יחד.
  • 3 את בצק העלים רדדו מעט והכניסו את המילוי.
  • 4 תמרחו מעל המאפה ביצה, קשטו בקצח או בשומשום והכניסו לתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות למשך 20 דקות.
  • 5 לבדוק את המאפה אם צריך פחות זמן או יותר.
  • להכנת הטחינה:
  • 1 הכינו בקערה את הטחינה והוסיפו את המים בהדרגה תוך כדי ערבוב במטרפה עד שיגיע למרקם אחיד והרצוי לכם.
  • 2 לאחר מכן הוסיפו את מיץ הלימון.
  • 3 את הכוסברה תטחנו עד כמעט למחית או פשוט תקצצו דק מאוד.
  • 4 הוסיפו הכל יחד לקערה, ערבבו היטב, תטעמו ותתקנו לפי הצורך.
  • 5 הגישו מעל המאפה ובתיאבון.
עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות דניאלה אברג`ל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)329178
חלבונים (גרם)10.97 5.95
פחמימות (גרם)1810
מתוכן סוכרים (גרם)0.39 0.21
שומנים (גרם)23.84 12.94
מתוכם שומן רווי (גרם)7.16 3.89
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.110.06
כולסטרול (מ"ג)56.07 30.43
נתרן (מ"ג)377.96205.13
סיבים תזונתיים (גרם)1.24 0.67
מים (גרם)87.2347.34
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)226.03122.68
ויטמין B (מ"ג)1.020.55
ויטמין B1 (מ"ג)0.050.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.140.08
ויטמין B3 (מ"ג)0.330.18
ויטמין B5 (מ"ג)0.30.16
ויטמין B6 (מ"ג)0.140.07
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)60.232.68
ויטמין B12 (מק"ג)0.110.06
ויטמין C (מ"ג)8.354.53
ויטמין D (מק"ג)0.270.15
ויטמין E (מ"ג)1.120.61
ויטמין K (מק"ג)190.29103.28
סידן (מ"ג)240.23130.38
ברזל (מ"ג)2.931.59
מגנזיום (מ"ג)32.9417.88
זרחן (מ"ג)49.0326.61
אבץ (מ"ג)0.470.26
אשלגן (מ"ג)237.01128.64
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.290.16
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.040.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.220.12
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.570.31
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.530.29

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.3% 43.9% 20.2% 33.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.82 (0.85 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.