דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 123 גרם למנה\יחידה (כ- 16 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת שקדים ושוקולד
עוגה שתקצור מחמאות רבות
  • 1 הכנת המלית (סעיף 1+4) - להרתיח שני מיכלי שמנת מתוקה. בקערה נפרדת לשים את השוקולד הלבן החתוך לקוביות. לשפוך את השמנת הרותחת על השוקולד ולערבב טוב טוב. להכניס למקרר לשעתיים.
  • 2 להכנת הבסיס - בקערה לשים: שקדים טחונים, חמאה מומסת וסוכר חום. לערבב ולסדר את העיסה בתבנית אפייה משומנת.
  • 3 לחמם תנור ל- 180 מעלות. לאפות את הבסיס כחצי שעה, או עד להזהבה. לקרר.
  • 4 להוציא מהמקרר את השמנת המתוקה עם השוקולד הלבן ולהקציף במיקסר עד לקבלת תערובת קרמית עדינה. להוסיף קוקוס ותמצית שקדים ולקפל ידנית.
  • 5 להוסיף את הקרם על הבסיס בשכבה אחידה ולהכניס למקרר.
  • 6 להכנת הציפוי - להרתיח 1/2 מיכל שמנת מתוקה. בקערה נפרדת לשים שוקולד מריר. לשפוך את השמנת הרותחת על השוקולד המריר החתוך לקוביות ולערבב טוב טוב. לצנן בטמפרטורת החדר.
  • 7 למזוג את הקרם על העוגה בצורה אחידה.
  • 8 לקשט בשקדים השלמים והמקולפים.
  • 9 לשמור בקירור.
  • 10 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית קפיצית עגולה מספר 26.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.1% 54.9% 8.6% 31.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.37 (1.57 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב