מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 612 גרם למנה\יחידה (4-5 מנות)
- שוק עוף - 8 יחידות - סה"כ (1 ק"ג)
- בצל - יחידה בינונית (125 גרם)
- כוסברה - 1/2 חבילה - סה"כ (46 גרם)
- שום - 5 שיניים
- עגבנייה - 3 יחידות בינוניות - סה"כ (516 גרם)
- תפוח אדמה - 4 יחידות בינוניות - סה"כ (676 גרם)
- פלפל ירוק חריף - 1/2 יחידה קטנה - סה"כ (23 גרם)
- מלח - 1/2 כפית שטוחה
- שמן קנולה - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
- תבלין הודי לעוף - 3 כפיות
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
להרגיש בניו דלהי
- 1 לטגן את הבצל בשמן עד שמזהיב.
- 2 להוסיף את התבלין ההודי, הפלפל החריף ולטגן עוד כחצי דקה.
- 3 לטחון את הכוסברה והשום ולהוסיף לסיר.
- 4 לרסק את העגבניות ולהוסיף לסיר ולבשל כ- 5 דקות.
- 5 להוסיף את השוקיים, קוביות תפוח האדמה והמלח, לערבב ולהמשיך לבשל כחצי שעה.
- 6 להגיש לצד אורז לבן.
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
3.4% |
17.1% |
48.3% |
31.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב