דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 352 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 לפרוס את תפוחי האדמה לפרוסות ולהניח בתבנית.
  • 2 להניח מעליהן את חלקי העוף.
  • 3 בקערה לערבב את הדבש, השום, הקטשופ, רוטב הסויה, אבקת מרק הבצל המעורבבת עם המים, המלח והפלפל הלבן, ולשפוך על חלקי העוף ותפוחי האדמה בתבנית.
  • 4 למזוג מעל הכל את השמן, לכסות בנייר כסף ולהכניס לאפייה ב- 180 מעלות למשך כשעה.
  • 5 כעבור כשעה להוציא את נייר הכסף ולהשחים את העוף עוד מספר דקות.
  • 6 להגיש עם אורז לבן ובתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של פזית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)561160
חלבונים (גרם)36.87 10.49
פחמימות (גרם)5716
מתוכן סוכרים (גרם)1.27 0.36
שומנים (גרם)19.74 5.62
מתוכם שומן רווי (גרם)3.39 0.97
כולסטרול (מ"ג)111.25 31.65
נתרן (מ"ג)1,197340.63
סיבים תזונתיים (גרם)2.73 0.78
מים (גרם)209.4359.58
ויטמין A (מק"ג)22.56.4
ויטמין B (מ"ג)11.083.15
ויטמין B1 (מ"ג)0.230.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.30.09
ויטמין B3 (מ"ג)7.892.25
ויטמין B5 (מ"ג)1.90.54
ויטמין B6 (מ"ג)0.730.21
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)22.96.52
ויטמין B12 (מק"ג)0.290.08
ויטמין C (מ"ג)12.643.6
ויטמין D (מק"ג)0.160.04
ויטמין E (מ"ג)0.360.1
ויטמין K (מק"ג)7.582.16
סידן (מ"ג)38.610.98
ברזל (מ"ג)2.330.66
מגנזיום (מ"ג)56.4516.06
זרחן (מ"ג)253.5972.14
אבץ (מ"ג)3.941.12
אשלגן (מ"ג)727.65207.01
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)2.430.69
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.10.03
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)20.57
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)3.671.04
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)3.050.87

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.3% 16.9% 31.6% 49.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.21 (0.22 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.