דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגיות שושנים שכל אחד יכול להכין

מצרכים למתכון

44 מנות/יחידות, 27 גרם למנה\יחידה (44 עוגיות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לערבב בקערה את חומרי הבצק לבצק אחיד ורך. לעטוף בניילון נצמד.
  • 2 להכניס למקרר לילה שלם (סוד ההצלחה לבצק מושלם).
  • 3 לחלק את הבצק לארבעה חלקים ולרדד.
  • 4 להקציף חלבונים לקצף אחיד וחזק ולהוסיף את הסוכר והאינסטנט. להמשיך להקציף עד לאיחוד החומרים.
  • 5 למרוח כל חלק של הבצק בקרם ולגלגל לרולדה.
  • 6 לחתוך כל רולדה ל- 11 חתיכות.
  • 7 לחמם תנור מראש ל- 170 מעלות ולאפות 13 דקות בדיוק. העוגיות ממשיכות את פעולת האפייה גם כשהן מחוץ לתנור.
  • 8 לצנן ולשמור בכלי סגור.
  • 9 ניתן לבזוק מעל אבקת סוכר (לא חובה).
  • 10 בתיאבון.
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של מזל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)99365
חלבונים (גרם)1.36 5.01
פחמימות (גרם)1350
מתוכן סוכרים (גרם)4.08 15.07
שומנים (גרם)4.45 16.44
מתוכם שומן רווי (גרם)2.02 7.48
כולסטרול (מ"ג)2.05 7.56
נתרן (מ"ג)98.54364.35
מים (גרם)1.314.86
ויטמין B (מק"ג)11.9844.29
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)0.010.03
ויטמין B3 (מ"ג)00.01
ויטמין B5 (מ"ג)00.01
ויטמין B6 (מ"ג)00
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.060.22
ויטמין B12 (מק"ג)00
סידן (מ"ג)11.8743.9
ברזל (מ"ג)00.01
מגנזיום (מ"ג)0.170.61
זרחן (מ"ג)0.230.83
אבץ (מ"ג)00
אשלגן (מ"ג)2.539.34

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 23.1% 7% 69.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.3 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.