דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
אפשר להכין גם לביבות שאינן מתוקות

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 86 גרם למנה\יחידה (25 לביבות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לפרוס את תפוחי האדמה והבטטה לפרוסות ולהניח בסיר עם המים.
  • 2 להביא לרתיחה ולבשל עד לריכוך.
  • 3 לסנן ולמעוך לפירה.
  • 4 לקצוץ את הכוסברה והשום ולהוסיף לתערובת הפירה.
  • 5 להוסיף את התבלינים, הביצים ופירורי הלחם ולערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 6 לחמם את השמן במחבת, ליצור לביבות שטוחות ולטגן עד להזהבה משני הצדדים.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לשלב ירקות נוספים.
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של פזית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)6272
חלבונים (גרם)1.44 1.67
פחמימות (גרם)910
מתוכן סוכרים (גרם)0.99 1.15
שומנים (גרם)2.38 2.76
מתוכם שומן רווי (גרם)0.28 0.32
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)17.26 20.02
נתרן (מ"ג)49.4857.4
סיבים תזונתיים (גרם)0.89 1.03
מים (גרם)72.8384.49
ויטמין A (מק"ג)112.16130.11
ויטמין B (מ"ג)0.951.11
ויטמין B1 (מ"ג)0.040.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.040.04
ויטמין B3 (מ"ג)0.450.53
ויטמין B5 (מ"ג)0.30.35
ויטמין B6 (מ"ג)0.120.14
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)6.547.59
ויטמין B12 (מק"ג)0.040.05
ויטמין C (מ"ג)4.465.17
ויטמין D (מק"ג)0.10.11
ויטמין E (מ"ג)0.220.25
ויטמין K (מק"ג)6.577.62
סידן (מ"ג)12.5914.6
ברזל (מ"ג)0.310.36
מגנזיום (מ"ג)9.3710.87
זרחן (מ"ג)26.6830.95
אבץ (מ"ג)0.180.21
אשלגן (מ"ג)138160.09
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.110.13
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.090.11
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.180.2
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.160.19

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.6% 17.6% 10.7% 65.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.25 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.