דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 95 גרם למנה\יחידה (20 לחמניות)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
לחמניות לחולי צליאק
  • 1 מערבבים את כל החומרים היבשים היטב (חוץ מהשומשום).
  • 2 מוסיפים את שאר החומרים (להשתמש ב- 2 ביצים) ולשים לבצק רך ונעים.
  • 3 במידת הצורך מוסיפים מעט קמח (אם הבצק דביק), או עוד גבינה במידה והבצק יבש.
  • 4 יוצרים 20 כדורים בידיים מקומחות ומניחים בתבנית אפייה על נייר אפייה ברווחים של כ- 2 ס"מ זה מזה.
  • 5 פוחסים מעט, מברישים ביצה טרופה ומפזרים שומשום/פרג/קימל/קצח וכדומה.
  • 6 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כחצי שעה או עד שהלחמניות מזהיבות.
  • 7 בתיאבון.
טיפ למתכון
הלחמניות תופחות מאוד (יותר מכפול) והן יוצאות מאוד רכות וטעימות. את הלחמניות שנשארו שומרים במקפיא.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.6% 20.2% 14.2% 64%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.26 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב