דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מנאישים טעימים ביותר

מצרכים למתכון

40 מנות/יחידות, 55 גרם למנה\יחידה (כ- 40 מנאישים)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לערבב יחד את כל החומרים מלבד הבצל, המלח הגס ושמן הזית.
  • 2 ליצור עיגולים ולשטח על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  • 3 אפשר להשאיר כך ואפשר גם בצורת ריבועים על ידי חיתוך הקצוות עם סכין חדה או גלגלת פיצה.
  • 4 לאחר מכן, למרוח בשמן זית ולפזר מעל את הבצל המטוגן ומעט מלח גס.
  • 5 לאפות בחום של 200 מעלות עד להזהבה.
  • 6 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר באתר של מור

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)139252
חלבונים (גרם)2.62 4.74
פחמימות (גרם)2240
מתוכן סוכרים (גרם)2.55 4.62
שומנים (גרם)4.4 7.97
מתוכם שומן רווי (גרם)0.39 0.71
נתרן (מ"ג)945.961,712
סיבים תזונתיים (גרם)0.17 0.31
מים (גרם)19.4235.15
ויטמין B (מ"ג)0.210.38
ויטמין B1 (מ"ג)0.110.2
ויטמין B2 (מ"ג)0.070.12
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.02
ויטמין B5 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)11.0119.93
ויטמין C (מ"ג)1.853.35
ויטמין E (מ"ג)00
ויטמין K (מק"ג)0.030.06
סידן (מ"ג)22.5140.75
ברזל (מ"ג)0.741.34
מגנזיום (מ"ג)0.881.6
זרחן (מ"ג)26.1147.26
אבץ (מ"ג)0.020.03
אשלגן (מ"ג)11.2820.42
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)00.01
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)00.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 15% 8.9% 75.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.18 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.