דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 90 גרם למנה\יחידה (12 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 במיקסר חשמלי שמים את החמאה המרוככת, הסוכר, סוכר הוניל וחבילת הקמח התופח.
  • 2 מערבבים לפירורים.
  • 3 מוציאים מתוך התערובת צלוחית של פירורים ושמים בצד.
  • 4 מוסיפים את השמנת והביצים ומערבלים היטב לבלילה חלקה.
  • 5 משמנים תבנית מאורכת ושופכים לתוכה את הבלילה.
  • 6 מפזרים מעל את הפירורים ששמרנו בצד.
  • 7 אופים בחום של 175 מעלות למשך שעה ומוציאים.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף שוקולד צ`יפס או תפוחים בתחתית העוגה.

עוגה של אמא שלי ששידרגתי את המרכיבים. זו העוגה האהובה על בני הבית.

עוד הצעות למתכונים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)321355
חלבונים (גרם)5.05 5.58
פחמימות (גרם)3842
מתוכן סוכרים (גרם)14.95 16.53
שומנים (גרם)16.59 18.35
מתוכם שומן רווי (גרם)9.42 10.42
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)87.66 96.95
נתרן (מ"ג)210.05232.32
מים (גרם)8.639.55
ויטמין A (מק"ג)18.1320.06
ויטמין B (מ"ג)0.270.29
ויטמין B1 (מ"ג)00.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.050.06
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.170.19
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)5.335.89
ויטמין B12 (מק"ג)0.10.11
ויטמין D (מק"ג)0.230.26
ויטמין E (מ"ג)0.120.13
ויטמין K (מק"ג)0.030.04
סידן (מ"ג)25.3328.01
ברזל (מ"ג)0.20.22
מגנזיום (מ"ג)1.361.5
זרחן (מ"ג)22.4424.82
אבץ (מ"ג)0.150.16
אשלגן (מ"ג)15.9417.63
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.220.24
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.180.19
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.410.46
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.390.43

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 27.7% 8.4% 63.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.38 (0.38 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.