דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 88 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הריבועים במכשיר)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
וופל בלגי דיאטטי
  • 1 מערבבים את כל הרכיבים היבשים בקערה אחת.
  • 2 בקערה נוספת מערבבים את שאר הרכיבים עד שמתקבלת בלילה אחידה.
  • 3 מוסיפים את הבלילה לתוך התערובת היבשה ומערבבים (רצוי במיקסר) עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • 4 לא לערבב יותר מדי, אחרת הוופלים יצאו קשים ולא אווריריים.
  • 5 מכינים את הוופלים בעזרת המכשיר להכנת וופלים.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף מחית תפוחי עץ - כף או שניים.

ציוד נדרש: מיקסר, מחבת או מכשיר להכנת וופלים.

הערכים התזונתיים הם רק לוופלים עצמם ללא תוספות מעל.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 21.1% 18.6% 58.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.28 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב