דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 300 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
תפוחי אדמה עם בצל וחזה אווז מעושן
  • 1 יוצקים 2 כפות שמן זית למחבת ומטגנים את הבצלים (קלופים ופרוסים דק) עד להזהבה.
  • 2 מוסיפים את חזה האווז המעושן והחתוך לקוביות קטנות, רבע כפית מלח ורבע כפית פלפל שחור ומטגנים תוך כדי ערבוב.
  • 3 מחממים תנור ל- 180 מעלות.
  • 4 קולפים את תפוחי האדמה ופורסים לעיגולים.
  • 5 מוסיפים את שאר שמן הזית, רבע כפית מלח ורבע כפית פלפל שחור ומערבבים היטב עד שכל הפרוסות משוחות בשמן.
  • 6 מסדרים בתבנית מחצית מתפוחי האדמה במעגלים חופפים, מעל מניחים את הבצל וחזה האווז ושוב את תפוחי האדמה.
  • 7 מכסים את התבנית עם רדיד אלומיניום ואופים כשעה.
  • 8 מסירים את רדיד האלומיניום ואופים עוד 20 דקות.
  • 9 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.3% 16.8% 12.8% 65.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.23 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב