דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 137 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לטגן את הבצל בשמן עד להזהבה קלה, להוסיף את השום ולהמשיך לטגן כדקה.
  • 2 להסיר מהאש, להוסיף את גרגירי החומוס, התבלינים ורוטב הצ`ילי המתוק.
  • 3 להוסיף את הכוסברה ולערבב היטב.
  • 4 בתיאבון חיוך
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
החומוס שייך למשפחת הקטניות ונחשב לבריא מאוד, ולכן מומלץ להשתמש בגרגירי חומוס מיובשים במקום המשומרים, להשרות אותם ללילה ולבשל אותם עד שמתרככים. ולעצלים מבינינו יש פתרון נוסף - גרגירי חומוס קפואים שכבר בושלו מראש.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר בספר המתכונים שלי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)194141
חלבונים (גרם)6.55 4.76
פחמימות (גרם)2417
מתוכן סוכרים (גרם)1.64 1.2
שומנים (גרם)8.51 6.2
מתוכם שומן רווי (גרם)0.49 0.36
נתרן (מ"ג)781.55568.92
סיבים תזונתיים (גרם)1.05 0.76
מים (גרם)31.4322.88
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)38.1327.76
ויטמין B (מ"ג)0.550.4
ויטמין B1 (מ"ג)0.030.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.030.02
ויטמין B3 (מ"ג)0.270.2
ויטמין B5 (מ"ג)0.090.06
ויטמין B6 (מ"ג)0.120.09
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)7.535.48
ויטמין C (מ"ג)3.972.89
ויטמין E (מ"ג)0.410.3
ויטמין K (מק"ג)9.266.74
סידן (מ"ג)16.6612.12
ברזל (מ"ג)0.510.37
מגנזיום (מ"ג)7.325.33
זרחן (מ"ג)20.4714.9
אבץ (מ"ג)0.160.12
אשלגן (מ"ג)105.0376.46
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.130.09
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.110.08
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.030.02
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.030.02

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.6% 21.5% 16.5% 59.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.29 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.