דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 153 גרם למנה\יחידה (4 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לגרור את הגבינה במגררת או לרסק עם מזלג ולהניח בקערה.
  • 2 להוסיף את הביצים בזו אחר זו ולערבב היטב.
  • 3 להוסיף קורט מלח ופלפל שחור.
  • 4 לחמם מעט שמן (או מרגרינה) במחבת ולהוסיף את הבלילה של הגבינה והביצים.
  • 5 לאחר שהחביתה השחימה מצד אחד יש להפוך בזהירות לצד שני כדי לשמור על שלמותה.
  • 6 להעביר לצלחת נאה, להוסיף מלפפון חתוך, פטרוזיליה, עגבנית שרי ופלח לימון מעל.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לפזר זעתר מעל החביתה.
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של ברזלי אוצרה

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)218142
חלבונים (גרם)15.27 10
פחמימות (גרם)75
מתוכן סוכרים (גרם)0.93 0.61
שומנים (גרם)14.59 9.55
מתוכם שומן רווי (גרם)4.28 2.8
כולסטרול (מ"ג)210.46 137.78
נתרן (מ"ג)920.04602.32
סיבים תזונתיים (גרם)0.78 0.51
מים (גרם)67.8344.41
ליקופן (מ"ג)0.10.06
ויטמין A (מק"ג)121.6579.64
ויטמין B (מ"ג)1.420.93
ויטמין B1 (מ"ג)0.050.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.250.16
ויטמין B3 (מ"ג)0.190.13
ויטמין B5 (מ"ג)0.790.52
ויטמין B6 (מ"ג)0.090.06
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)36.1323.65
ויטמין B12 (מק"ג)0.610.4
ויטמין C (מ"ג)15.089.87
ויטמין D (מק"ג)0.410.27
ויטמין E (מ"ג)0.620.41
ויטמין K (מק"ג)130.5185.44
סידן (מ"ג)270.88177.34
ברזל (מ"ג)1.61.05
מגנזיום (מ"ג)14.589.54
זרחן (מ"ג)104.1568.18
אבץ (מ"ג)0.680.44
אשלגן (מ"ג)163.98107.35
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.20.79
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.060.04
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.060.69
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)2.821.85
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)2.661.74

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.1% 38.6% 40.5% 18.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.65 (0.67 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.