דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 170 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות (תלוי בגודל המנה))

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פשטידת כרובית, ברוקולי וטחינה גולמית
פשטידה בריאה ודיאטטית, צילום: תפיקו הפקות
  • 1 לבשל את הכרובית והברוקולי בנפרד, לקצוץ דק ולהניח בקערה. בינתיים, לחמם מראש את התנור לחום של 180 מעלות.
  • 2 להוסיף לקערה את שאר מרכיבי הפשטידה ולערבב היטב.
  • 3 לשמן תבנית אפייה מתאימה וליצוק לתוכה את התערובת.
  • 4 לאפות את הפשטידה בתנור שחומם מראש למשך כחצי שעה או עד שהפשטידה משחימה. מתקבלת פשטידת כרובית וברוקולי טעימה לארוחת הערב!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
טעם השמיר דומיננטי - אם אתם פחות אוהבים אז הפחיתו ממנו.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ממליצה להמיר את הקמח הלבן במלא.

ציוד נדרש: תבנית אפייה מתאימה.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11.8% 23.3% 28.5% 36.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.36 (0.44 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב