דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
קציצות עוף
קציצות עוף
קציצות עוף ביתיות לילדים

מצרכים למתכון

24 מנות/יחידות, 43 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הקציצות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 לטחון במטחנת בשר (או לקצוץ) את הפטרוזיליה, השום והבצל, להעביר לקערה ביחד עם חזה העוף הטחון ולערבב היטב. במידה ומשתמשים בחזה עוף שלם צריך לטחון גם אותו ביחד עם שאר המצרכים.
  • 2 להוסיף לתערובת את פירורי הלחם, הביצה והתבלינים.
  • 3 לערבב היטב את כל העיסה ולהניח כ- 10 דקות בצד לספיגת טעמים.
  • 4 לחמם את השמן במחבת (ראו מידע נוסף בנוגע לכמות השמן), ובינתיים ליצור קציצות עם ידיים רטובות. לטגן את קציצות העוף בשמן החם משני הצדדים ולהניח על נייר סופג.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להכין רוטב עגבניות ולהכניס לתוכו את קציצות העוף.

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בקציצות לאחר הטיגון. יש להשתמש בשמן לטיגון רגיל של קציצות. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר בספר המתכונים שלי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)86202
חלבונים (גרם)10.38 24.36
פחמימות (גרם)24
מתוכן סוכרים (גרם)0.27 0.64
שומנים (גרם)4 9.39
מתוכם שומן רווי (גרם)0.66 1.54
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)37.08 87
נתרן (מ"ג)106.9250.79
סיבים תזונתיים (גרם)0.2 0.46
מים (גרם)25.6860.25
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)11.5827.16
ויטמין B (מ"ג)511.72
ויטמין B1 (מ"ג)0.030.07
ויטמין B2 (מ"ג)0.050.12
ויטמין B3 (מ"ג)4.3410.19
ויטמין B5 (מ"ג)0.360.85
ויטמין B6 (מ"ג)0.210.48
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)5.111.97
ויטמין B12 (מק"ג)0.130.31
ויטמין C (מ"ג)2.044.78
ויטמין D (מק"ג)0.090.22
ויטמין E (מ"ג)0.160.38
ויטמין K (מק"ג)20.2547.52
סידן (מ"ג)10.2324
ברזל (מ"ג)0.481.14
מגנזיום (מ"ג)10.7425.19
זרחן (מ"ג)80.8189.56
אבץ (מ"ג)0.380.9
אשלגן (מ"ג)102.25239.89
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.370.88
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.04
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.30.71
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.611.43
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.551.28

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.2% 24.7% 64% 10.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.33 (0.34 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.