דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 512 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 מבשלים את הכרוב ללא הגבעול במים רותחים וסיר מכוסה כרבע שעה.
  • 2 מכינים את המצע מ- 2 קופסאות עגבניות מרוסקות (200 גרם כל אחת), כף סוכר, כפית מלח ים, 2 קופסאות רסק עגבניות (100 גרם כל אחת), כרוב כבוש, 2 כוסות מים רותחים, כף פפריקה מתוקה וכפית פפריקה חריפה.
  • 3 כשרותח, להוריד לאש קטנה.
  • 4 מוציאים את הכרוב, מפרקים בעדינות את העלים ומכינים אחד על
  • השני.
  • 5 מערבבים היטב את חומרי המלית - אורז חצי מבושל ומסונן (מבושל כמו אטריות - אלדנטה), בשר בקר טחון, חצי כוס ירקות מיובשים במים חמים (להוציא את המים לפני הבישול), חצי כוס מהמצע שהתבשל, כפית מלח ים, כף פפריקה מתוקה וכפית פפריקה חריפה.
  • 6 לגלף את החלק הקשה של העלה. לשים כף גדושה מהמלית, לסגור את הצדדים ולגלגל.
  • 7 לשים במצע הרותח. כשנגמר המילוי, לשים את העלים שנשארו על הממולאים ולכסות.
  • 8 לבשל באש קטנה לפחות שעה וחצי.
  • 9 בתיאבון.
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אילה מגל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)23346
חלבונים (גרם)22.01 4.3
פחמימות (גרם)286
מתוכן סוכרים (גרם)7.24 1.42
שומנים (גרם)4.35 0.85
מתוכם שומן רווי (גרם)1.86 0.36
כולסטרול (מ"ג)47.5 9.29
נתרן (מ"ג)1,221238.71
סיבים תזונתיים (גרם)3.87 0.76
מים (גרם)269.2452.64
ויטמין A (מק"ג)7.71.5
ויטמין B (מ"ג)5.791.13
ויטמין B1 (מ"ג)0.140.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.180.04
ויטמין B3 (מ"ג)4.190.82
ויטמין B5 (מ"ג)0.730.14
ויטמין B6 (מ"ג)0.470.09
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)62.0912.14
ויטמין B12 (מק"ג)1.540.3
ויטמין C (מ"ג)87.1417.04
ויטמין E (מ"ג)0.490.1
ויטמין K (מק"ג)209.1140.88
סידן (מ"ג)98.2319.21
ברזל (מ"ג)2.170.42
מגנזיום (מ"ג)48.229.43
זרחן (מ"ג)198.6238.83
אבץ (מ"ג)4.410.86
אשלגן (מ"ג)594.59116.24
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.040.01
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.030.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.020
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.040.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.020

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.6% 7.4% 37.7% 48.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.09 (0.09 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה