דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 560 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
תבשיל עוף עם זיתים
  • 1 להשרות את הזיתים (ללא הנוזלים) במים רותחים ולשפוך. כך שלוש פעמים.
  • 2 בסיר רחב לחמם שמן ולטגן קלות את העוף.
  • 3 בקערה נפרדת לגרד עגבניות על פומפיה גסה, להוסיף תבלינים ולערבב.
  • 4 לשפוך את העגבניות על העוף ולבשל באש בינונית כ- 20 דקות.
  • 5 להוסיף את הזיתים המסוננים ולבשל עוד 10 דקות.
  • 6 הרי לכם ארוחת צהריים נהדרת - בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.9% 23.2% 69.6% 6.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.31 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב