דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
קישואים מבושלים במילוי בשר בקר טחון ואורז

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 391 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 להוציא את ליבת הקישואים בעזרת כפית או בעזרת כלי המיוחד לכך (לא לזרוק - ישמש אותנו בהמשך הבישול), לגרור מעט את הקליפה, לשטוף ולייבש.
  • 2 לערבב בקערה את כל מצרכי המלית.
  • 3 למלא כל קישוא במלית (לא לגמרי כדי לאפשר למילוי המתבשל להתרווח בקישוא ולא לפרוץ החוצה).
  • 4 לטגן במחבת בשמן כל קישוא משיני צידיו עד להשחמה קלה.
  • 5 לפרוס את העגבניות והבצל ולשטח בסיר, לפזר מעל את ליבת הקישואים ששמרנו ולסדר מעל את הקישואים.
  • 6 בסיר נפרד להרתיח את כל מצרכי הרוטב, להסיר מהאש וליצוק מעל הקישואים שבסיר השני.
  • 7 להביא לרתיחה, להנמיך את הלהבה ולהביא לרתיחה שנייה.
  • 8 להעביר לבישול על אש נמוכה למשך כשעה.
  • 9 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מדי פעם לבדוק שהרוטב אינו מסמיך מדי ולהוסיף מים במידת הצורך.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של ברזלי אוצרה

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)24162
חלבונים (גרם)7.69 1.97
פחמימות (גרם)257
מתוכן סוכרים (גרם)10.89 2.79
שומנים (גרם)13.34 3.42
מתוכם שומן רווי (גרם)1.33 0.34
כולסטרול (מ"ג)11.4 2.92
נתרן (מ"ג)720.31184.41
סיבים תזונתיים (גרם)4.09 1.05
מים (גרם)323.4182.8
ליקופן (מ"ג)1.050.27
ויטמין A (מק"ג)53.3813.67
ויטמין B (מ"ג)3.60.92
ויטמין B1 (מ"ג)0.140.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.150.04
ויטמין B3 (מ"ג)2.420.62
ויטמין B5 (מ"ג)0.510.13
ויטמין B6 (מ"ג)0.330.08
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)56.3414.42
ויטמין B12 (מק"ג)0.470.12
ויטמין C (מ"ג)27.567.06
ויטמין E (מ"ג)0.760.19
ויטמין K (מק"ג)30.567.82
סידן (מ"ג)81.8720.96
ברזל (מ"ג)1.90.49
מגנזיום (מ"ג)65.816.85
זרחן (מ"ג)145.3337.21
אבץ (מ"ג)2.010.51
אשלגן (מ"ג)634.43162.43
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.380.1
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.190.05
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.20.05
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.080.02
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.070.02

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.1% 26.4% 15.2% 50.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.4 (0.46 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?