דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 291 גרם למנה\יחידה (5-7 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לבשל תפוחי אדמה עד שניתן לנעוץ מזלג - כ- 20 דקות מאז שהמים רותחים.
  • 2 לסנן ולצנן.
  • 3 לחתוך לחתיכות. לערבב עם השמן והתבלינים.
  • 4 לפזר בתבנית. להכניס לתנור בגריל עד שמקבל חריכה.
  • 5 להפוך ולהגריל עד שהריח מטריף או עד שנראה חרוך מעט וקריספי.
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אילה מגל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)328113
חלבונים (גרם)5.65 1.94
פחמימות (גרם)6021
מתוכן סוכרים (גרם)4.63 1.59
שומנים (גרם)7.97 2.74
מתוכם שומן רווי (גרם)0.58 0.2
נתרן (מ"ג)2,484853.28
סיבים תזונתיים (גרם)4.17 1.43
מים (גרם)206.3770.88
ויטמין A (מק"ג)0.130.04
ויטמין B (מ"ג)6.592.26
ויטמין B1 (מ"ג)0.290.1
ויטמין B2 (מ"ג)0.060.02
ויטמין B3 (מ"ג)3.81.3
ויטמין B5 (מ"ג)1.530.53
ויטמין B6 (מ"ג)0.880.3
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)24.488.41
ויטמין C (מ"ג)36.2912.46
ויטמין E (מ"ג)0.110.04
ויטמין K (מק"ג)0.910.31
סידן (מ"ג)24.368.37
ברזל (מ"ג)1.060.36
מגנזיום (מ"ג)68.823.63
זרחן (מ"ג)143.5649.3
אבץ (מ"ג)0.850.29
אשלגן (מ"ג)1,076369.57
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.130.05
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.030.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.10.03
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.010
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.4% 10.2% 7.3% 77.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.12 (0.13 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.