דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 75 גרם למנה\יחידה (ל- 8 סועדים)

  • פלפל צהוב - 4 יחידות בינוניות - סה"כ (488 גרם)
    פלפלים לא בשרניים
  • חומץ 5% - 1/3 כוס קטנה - סה"כ (66 מ"ל)
  • סוכר - כפית שטוחה (5 גרם)
  • מלח ים - כפית שטוחה
  • עלי דפנה - 1/4 7 יחידות
    2 עלי דפנה
  • שום - 5 שיניים
  • מים מסוננים - 1/3 כוס
  • פלפל אנגלי - 5 כדורים
  • מי ברז - 4 ליטר
    מים רותחים
- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 אל המים הרותחים שבסיר, מוסיפים את הפלפלים, מבשלים ומסובבים כחצי שעה.
  • 2 בכלי בעל מכסה מכינים ציר מחומץ, 1/3 כוס מים מסוננים פושרים, מלח וסוכר.
  • 3 שופכים את המים עם הפלפלים למסננת. שמים מעל זה צלחת שתדחס את הפלפלים. מניחים עד שיתקרר.
  • 4 מסירים את הגבעול והגרעינים של הפלפלים. חותכים כל פלפל ל- 4 לאורך.
  • 5 מניחים בציר. מוסיפים את עלי הדפנה, השום והפלפל האנגלי.
  • 6 מכסים ומניחים במקרר.
  • 7 כל יום שעובר זה יותר טעים, בעיקר עם מאכלים כבדים.
  • 8 בתיאבון.
טיפ למתכון
המתכון קל, טעים ונשמר זמן רב (אם מחביאים במקרר). שווה לנסות - אפשר עם כל סוגי הפלפלים.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אילה מגל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)2635
חלבונים (גרם)0.89 1.19
פחמימות (גרם)68
מתוכן סוכרים (גרם)0.67 0.89
שומנים (גרם)0.15 0.2
מתוכם שומן רווי (גרם)0.02 0.03
נתרן (מ"ג)343.22456.87
סיבים תזונתיים (גרם)0.65 0.86
מים (גרם)58.6978.12
ויטמין A (מק"ג)6.28.25
ויטמין B (מ"ג)0.921.23
ויטמין B1 (מ"ג)0.030.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.020.03
ויטמין B3 (מ"ג)0.570.76
ויטמין B5 (מ"ג)0.130.17
ויטמין B6 (מ"ג)0.160.21
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)16.0521.36
ויטמין C (מ"ג)113.31150.83
ויטמין E (מ"ג)00
ויטמין K (מק"ג)0.070.1
סידן (מ"ג)14.919.83
ברזל (מ"ג)0.370.49
מגנזיום (מ"ג)8.4511.25
זרחן (מ"ג)21.3728.44
אבץ (מ"ג)0.160.21
אשלגן (מ"ג)147.04195.73
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.010.02
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.010.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.2% 1.9% 11.3% 78.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.02 (0.02 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה