גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | דגים | » | דגי בורי ברוטב |
6 מנות/יחידות, 267 גרם למנה\יחידה (5-7 מנות)
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
כנסו: ספר המתכונים של אילה מגל
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 315 | 118 |
חלבונים (גרם) | 35.08 | 13.14 |
פחמימות (גרם) | 11 | 4 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 2.27 | 0.85 |
שומנים (גרם) | 14.45 | 5.41 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 2.43 | 0.91 |
כולסטרול (מ"ג) | 84 | 31.46 |
נתרן (מ"ג) | 1,476 | 552.8 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 1.49 | 0.56 |
מים (גרם) | 189.02 | 70.79 |
ליקופן (מ"ג) | 0.87 | 0.33 |
ויטמין A (מק"ג) | 160.04 | 59.94 |
ויטמין B (מ"ג) | 11.58 | 4.34 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.19 | 0.07 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.18 | 0.07 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 8.93 | 3.35 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 1.38 | 0.52 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.86 | 0.32 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 31.74 | 11.89 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 0.33 | 0.12 |
ויטמין C (מ"ג) | 74.73 | 27.99 |
ויטמין E (מ"ג) | 1.06 | 0.4 |
ויטמין K (מק"ג) | 50.57 | 18.94 |
סידן (מ"ג) | 75.44 | 28.25 |
ברזל (מ"ג) | 2.74 | 1.03 |
מגנזיום (מ"ג) | 56.86 | 21.3 |
זרחן (מ"ג) | 358.36 | 134.22 |
אבץ (מ"ג) | 1.42 | 0.53 |
אשלגן (מ"ג) | 844.29 | 316.21 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 1.3 | 0.49 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.01 | 0 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.2 | 0.07 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 1.9 | 0.71 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.32 | 0.12 |