דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 127 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה אישית
  • 1 להקציף גבינה (ניתן להשתמש גם בגבינת טבורוג או בגבינת כנען), ביצים, פודינג, סוכר, שמנת, מלח ומיץ לימון לאיחוד החומרים.
  • 2 בתבנית גדולה עם שוליים מוגבהים, להניח את התבניות האישיות ולצקת את התערובת לתבניות אישיות. מספרן תלוי בגודל התבנית.
  • 3 למלא בזהירות מים בתבנית הגדולה כך שיגיעו עד 2/3 גובה התבניות האישיות ולאפות ב-160 מעלות עד שמתייצב. לוודא בנגיעה שיציב (האצבע לא תשקע), בקיסם המוחדר ללב העוגה ויוצא יבש וכי העוגה אפויה עד הסוף.
  • 4 לצנן בתנור בדלת סגורה.
  • 5 למרוח כל אחת במעדן הפרי הנבחר, לפזר בראס (אגוזים קצוצים מסוכרים) ולהניח 2 פרוסות מהגליל הפרוס של פסק הזמן - אחת שוכבת אופקית ואחת מוטה נשענת עליה.
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1% 13.7% 30.7% 54.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.16 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב