דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מלוחים שאפשר להוסיף למשלוח המנות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 56 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • הכנת הבצק:
  • 1 לערבב במג`ימיקס חמאה מלוחה, שמן זית, קמח תופח מלא, 5-6 כפות חלב, מלח ועלי התרד הטריים, שטופים ויבשים (ניתן להשתמש בחצי גמבה אדומה נקייה מגרעינים במקום). לשטח למלבן, לעטוף בניילון נצמד ולקרר שעתיים במקרר.
  • 2 לרדד לעלה בעובי של פחות מחצי ס"מ.
  • 3 לקרוץ עיגולים ולרפד את השקעים והשוליים בתבנית.
  • 4 לאפות אפייה עיוורת (עם גרגירי שעועית בפנים) 5 דקות בחום בינוני.
  • 5 את הטארטלטים האפויים חלקית ממלאים בסדר הבא - כפית סלט חצילים, מעליו עלי טימין, מעל הטימין להניח קוביות גבינה בקוטר פנים הטארטלט ומעליהן שומשום שחור.
  • 6 להבריש בביצה מהולה וחלב.
  • 7 לאפות בחום בינוני להזהבה עד שהגבינה תימס.
  • 8 פורים שמח חיוך

ציוד נדרש: תבנית שקעים לטארטלטים - 16 שקעים.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של נורית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)185328
חלבונים (גרם)5.14 9.12
פחמימות (גרם)1120
מתוכן סוכרים (גרם)0.02 0.04
שומנים (גרם)13.28 23.59
מתוכם שומן רווי (גרם)5.06 8.98
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)42.48 75.44
נתרן (מ"ג)534.75949.61
סיבים תזונתיים (גרם)2.7 4.79
מים (גרם)4.748.42
ויטמין A (מק"ג)15.7728.01
ויטמין B (מ"ג)0.120.21
ויטמין B1 (מ"ג)00.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.020.04
ויטמין B3 (מ"ג)0.020.04
ויטמין B5 (מ"ג)0.060.1
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)5.7310.17
ויטמין B12 (מק"ג)0.030.06
ויטמין C (מ"ג)0.871.55
ויטמין D (מק"ג)0.070.13
ויטמין E (מ"ג)0.080.14
ויטמין K (מק"ג)9.8217.44
סידן (מ"ג)55.2598.11
ברזל (מ"ג)0.150.27
מגנזיום (מ"ג)2.354.16
זרחן (מ"ג)8.3714.87
אבץ (מ"ג)0.060.11
אשלגן (מ"ג)17.5231.12
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.070.13
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.060.1
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.130.24
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.120.22

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.4% 41.4% 16% 34.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.82 (0.99 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.