דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מנה צמחונית לצהריים

מצרכים למתכון

28 מנות/יחידות, 231 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 במחבת גדולה מטגנים את 2 בצלים קצוצים עד להזהבה.
  • 2 מוסיפים חצי מהעגבניות המרוסקות ואת האורז ומתבלים.
  • 3 לקראת סוף הבישול מוסיפים רסק עגבניות אחד עם קצת מים.
  • 4 מוציאים את הפנים של הירקות שאותם רוצים למלא.
  • 5 ממלאים במלית שבמחבת.
  • 6 מסדרים בסיר אחד ליד השני.
  • 7 בקערה קטנה מערבבים את רסק העגבניות השני ואת החצי השני של העגבניות המרוסקות.
  • 8 מתבלים ומוסיפים קצת מים.
  • 9 יוצקים מעל הירקות שבסיר.
  • 10 מבשלים על אש גבוהה עד רתיחה ומנמיכים את האש.
  • 11 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר באתר של מור

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)14161
חלבונים (גרם)4.23 1.83
פחמימות (גרם)3113
מתוכן סוכרים (גרם)6.86 2.97
שומנים (גרם)1.11 0.48
מתוכם שומן רווי (גרם)0.15 0.06
נתרן (מ"ג)86.7137.49
סיבים תזונתיים (גרם)2.36 1.02
מים (גרם)135.5858.63
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)116.5550.4
ויטמין B (מ"ג)1.060.46
ויטמין B1 (מ"ג)0.080.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.040.02
ויטמין B3 (מ"ג)0.50.21
ויטמין B5 (מ"ג)0.140.06
ויטמין B6 (מ"ג)0.280.12
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)23.410.12
ויטמין C (מ"ג)153.1566.23
ויטמין E (מ"ג)1.320.57
ויטמין K (מק"ג)4.431.92
סידן (מ"ג)26.0711.28
ברזל (מ"ג)0.540.23
מגנזיום (מ"ג)15.826.84
זרחן (מ"ג)39.317
אבץ (מ"ג)0.250.11
אשלגן (מ"ג)271.27117.31
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.140.06
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.130.05
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.030.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.030.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.1% 2.9% 11% 80%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.03 (0.03 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.