דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
ביף וולינגטון
ביף וולינגטון

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 354 גרם למנה\יחידה (4 יחידות - כל אחת מחולקת ל- 2)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 במחבת לחמם את שמן הקנולה ולטגן קלות את הסטייקים משני הצדדים ולהוציא לצלחת.
  • 2 לאותו מחבת להכניס בצל פרוס לרצועות ולטגן עד להשחמה קלה.
  • 3 להוסיף את הפטריות, המלח והפלפל ולערבב כחמש דקות.
  • 4 להוסיף את היין ולבחוש. להביא לרתיחה ולבשל עד לצמצום הנוזלים. לכבות.
  • 5 לחלק את הבצק ל- 4 חלקים ולרדד כל חלק לעלה דק.
  • 6 להניח כף גדושה מהפטריות במרכז כל עלה. מעליו להניח סטייק ושוב פעם כף גדושה מהפטריות.
  • 7 לסגור את הבצק כעטיפה מעל הסטיק ולהניח בתבנית אפייה מכוסה בנייר כסף.
  • 8 לטרוף את הביצה ולהבריש כל מעטפת בצק.
  • 9 להכניס לאפייה בחום של 170 מעלות למשך כשעה עד שהסטייק מוכן והבצק שחום ויפה.
  • 10 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של פזית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)924261
חלבונים (גרם)48.63 13.75
פחמימות (גרם)5014
מתוכן סוכרים (גרם)1.93 0.55
שומנים (גרם)56.86 16.07
מתוכם שומן רווי (גרם)23.97 6.78
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.440.12
כולסטרול (מ"ג)215.97 61.05
נתרן (מ"ג)550.55155.63
סיבים תזונתיים (גרם)0.58 0.16
מים (גרם)124.6935.25
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)11.613.28
ויטמין B (מ"ג)13.053.69
ויטמין B1 (מ"ג)0.120.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.220.06
ויטמין B3 (מ"ג)10.893.08
ויטמין B5 (מ"ג)0.940.27
ויטמין B6 (מ"ג)0.860.24
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)21.456.06
ויטמין B12 (מק"ג)2.690.76
ויטמין C (מ"ג)2.110.6
ויטמין D (מק"ג)0.150.04
ויטמין E (מ"ג)0.790.22
ויטמין K (מק"ג)3.330.94
סידן (מ"ג)40.2511.38
ברזל (מ"ג)2.940.83
מגנזיום (מ"ג)38.4210.86
זרחן (מ"ג)330.0593.3
אבץ (מ"ג)7.382.09
אשלגן (מ"ג)566.63160.18
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.10.31
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.160.05
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.830.23
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)10.572.99
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)9.662.73

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 36.5% 31.2% 31.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.58 (0.58 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.