דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
קרפ
קרפ
קרפ עם דבש ותותים

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 80 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הקרפים)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מנפים לקערה את הקמח התופח. יוצרים גומה באמצע הקמח. מכניסים לגומה שבקמח את הביצים ואת החלב. טורפים היטב עד לקבלת בלילה חלקה ללא גושי קמח. מוסיפים תמצית וניל וסוכר חום, ומערבבים עד לפיזור אחיד בבצק.
  • 2 משמנים קלות את המחבת עם 1/4 כפית שמן. שופכים 1/3 כוס מהתערובת למחבת ומנערים אותה בצורה מעגלית עד שהבצק מכסה בשכבה דקה את כל שטח המחבת.
  • 3 מניחים את המחבת על אש גבוהה ומטגנים כ- 20 שניות. מנמיכים את האש וממשיכים לטגן עד שפני הקרפ כבר אינם דביקים למגע.
  • 4 הופכים את הקרפ, מגבירים את האש לעוצמה חזקה, מטגנים כ- 10 שניות ומורידים מהאש. חוזרים על שלב 4 עם הקרפים הנוספים. זהו - מתכון קל של קרפ ביתי טעים!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להגיש את הקרפ עם פירות טריים, דבש או ממרחים לבחירתכם.

הערך התזונתי לא כולל את הדבש ותותי השדה.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות עידן גבאי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)122153
חלבונים (גרם)5.73 7.15
פחמימות (גרם)1418
מתוכן סוכרים (גרם)3.08 3.84
שומנים (גרם)4.87 6.07
מתוכם שומן רווי (גרם)1.52 1.89
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.030.03
כולסטרול (מ"ג)112.28 140.06
נתרן (מ"ג)134.13167.31
מים (גרם)17.6622.03
ויטמין A (מק"ג)45.9357.3
ויטמין B (מ"ג)0.570.72
ויטמין B1 (מ"ג)0.020.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.110.14
ויטמין B3 (מ"ג)0.020.03
ויטמין B5 (מ"ג)0.40.5
ויטמין B6 (מ"ג)0.050.07
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)10.6813.32
ויטמין B12 (מק"ג)0.40.49
ויטמין D (מק"ג)1.031.29
ויטמין E (מ"ג)0.280.35
ויטמין K (מק"ג)0.070.08
סידן (מ"ג)56.5470.53
ברזל (מ"ג)0.470.58
מגנזיום (מ"ג)3.033.77
זרחן (מ"ג)48.460.38
אבץ (מ"ג)0.390.48
אשלגן (מ"ג)37.646.9
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.70.87
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.550.69
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.91.13
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.81

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 19.5% 22.9% 57.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.24 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה