דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
הלביבות שיעשו לכם את שבועות לטעים עוד יותר, צילום: אסף לוי

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 145 גרם למנה\יחידה (כ- 10 לביבות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לערבב את כל חומרי המלית היטב בקערה - גבינת הכנען, 2 ביצים, 2 כפות קמח, 75 גרם מחית תפוח האדמה מבושל במים, הסוכר, המלח ו- 200 גרם ברוקולי חלוט, חתוך לקוביות ומוקפץ בשמן הזית ובמלח.
  • 2 ליצוק לביבות בקוטר של כ- 5 ס"מ ובעובי של כ- 1 ס"מ.
  • 3 לצנן את הלביבות במקפיא כחצי שעה.
  • 4 לטבול את הלביבות בקמח (5 כפות) ולאחר מכן בבלילת הביצים (2 ביצים מקושקשות).
  • 5 לטגן במחבת בשמן בעומק של כ- 1 ס"מ (כמות השמן במצרכים הינה כמות מוערכת).
  • 6 לערבב יחד את רכיבי הרוטב וליצוק מעל הלביבות לפני ההגשה.
  • 7 בתיאבון וחג שמח חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול. מספר המנות הינו מספר מוערך ולא ניתן ע"י יוצר המתכון - הערך התזונתי עלול להשתנות. צילום: אסף לוי.

עוד הצעות למתכונים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)297205
חלבונים (גרם)16.27 11.22
פחמימות (גרם)1712
מתוכן סוכרים (גרם)3.42 2.36
שומנים (גרם)18.15 12.52
מתוכם שומן רווי (גרם)3.43 2.37
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010.01
כולסטרול (מ"ג)93.8 64.69
נתרן (מ"ג)162.36111.97
סיבים תזונתיים (גרם)0.99 0.68
מים (גרם)41.3328.5
ויטמין A (מק"ג)52.5236.22
ויטמין B (מ"ג)1.10.76
ויטמין B1 (מ"ג)0.070.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.150.11
ויטמין B3 (מ"ג)0.230.16
ויטמין B5 (מ"ג)0.520.36
ויטמין B6 (מ"ג)0.10.07
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)36.5425.2
ויטמין B12 (מק"ג)0.210.14
ויטמין C (מ"ג)14.049.68
ויטמין D (מק"ג)0.480.33
ויטמין E (מ"ג)0.530.37
ויטמין K (מק"ג)28.4519.62
סידן (מ"ג)113.4678.25
ברזל (מ"ג)0.810.56
מגנזיום (מ"ג)8.495.85
זרחן (מ"ג)70.3248.49
אבץ (מ"ג)0.410.28
אשלגן (מ"ג)117.8281.26
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.480.33
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.040.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.370.26
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.860.59
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.80.55

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.9% 34.5% 30.9% 32.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.54 (0.56 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.