דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מדיאס
מדיאס
מדיאס

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 124 גרם למנה\יחידה (20 רבעי קישואים ממולאים)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 בקערה לערבב את הבשר, השום, 1/2 מכמות המלח, הפלפל והכוסברה עד לקבלת תערובת הומוגנית.
  • 2 לשטוף את הקישואים, לחצות אותם לשתיים ברוחב ועוד פעם לשתיים באורך, כך שמתקבלים מכל קישוא ארבעה חלקים.
  • 3 לרוקן את הפנים שלהם (לא לזרוק, ניתן להשתמש בהם בלביבות - ראו מתכון) ולמלא כל חלק בתערובת הבשר.
  • 4 להניח בצלחת שטוחה את הקמח ובצלחת עמוקה את הביצים הטרופות.
  • 5 לטבול כל קישוא ממולא בקמח כשהצד עם הבשר כלפי הקמח ואח"כ בביצה.
  • 6 לחמם את השמן במחבת ולהכניס לטיגון עד להשחמה משני הצדדים.
  • 7 להוציא לנייר סופג.
  • 8 בסיר להניח את רסק העגבניות, יתרת המלח, הפפריקה, הכורכום והמים ולהביא לרתיחה.
  • 9 להוסיף את הקישואים ולבשל כשעה.
  • 10 להגיש עם אורז לבן.
  • 11 בתיאבון חיוך

אם נותרה תערובת מתערובת הבשר,אפשר להכין קציצות, לטבול בקמח וביצה, לטגן ולהכניס לבישול גם כן.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של פזית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)7863
חלבונים (גרם)5.02 4.07
פחמימות (גרם)65
מתוכן סוכרים (גרם)1.49 1.21
שומנים (גרם)3.92 3.17
מתוכם שומן רווי (גרם)0.72 0.58
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)31.08 25.16
נתרן (מ"ג)195.08157.96
סיבים תזונתיים (גרם)1.01 0.82
מים (גרם)105.9385.77
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)28.6123.17
ויטמין B (מ"ג)1.661.35
ויטמין B1 (מ"ג)0.040.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.080.07
ויטמין B3 (מ"ג)1.150.93
ויטמין B5 (מ"ג)0.260.21
ויטמין B6 (מ"ג)0.120.1
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)16.1813.1
ויטמין B12 (מק"ג)0.440.36
ויטמין C (מ"ג)3.933.18
ויטמין D (מק"ג)0.120.1
ויטמין E (מ"ג)0.320.26
ויטמין K (מק"ג)8.556.92
סידן (מ"ג)23.6519.15
ברזל (מ"ג)0.930.75
מגנזיום (מ"ג)19.0715.44
זרחן (מ"ג)63.9651.79
אבץ (מ"ג)1.140.92
אשלגן (מ"ג)187.78152.05
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.210.17
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.050.04
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.140.12
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.240.19
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.220.18

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.3% 24.5% 31.4% 37.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.35 (0.39 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.