דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 124 גרם למנה\יחידה (20 רבעי קישואים ממולאים)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
מדיאס
  • 1 בקערה לערבב את הבשר, השום, 1/2 מכמות המלח, הפלפל והכוסברה עד לקבלת תערובת הומוגנית.
  • 2 לשטוף את הקישואים, לחצות אותם לשתיים ברוחב ועוד פעם לשתיים באורך, כך שמתקבלים מכל קישוא ארבעה חלקים.
  • 3 לרוקן את הפנים שלהם (לא לזרוק, ניתן להשתמש בהם בלביבות - ראו מתכון) ולמלא כל חלק בתערובת הבשר.
  • 4 להניח בצלחת שטוחה את הקמח ובצלחת עמוקה את הביצים הטרופות.
  • 5 לטבול כל קישוא ממולא בקמח כשהצד עם הבשר כלפי הקמח ואח"כ בביצה.
  • 6 לחמם את השמן במחבת ולהכניס לטיגון עד להשחמה משני הצדדים.
  • 7 להוציא לנייר סופג.
  • 8 בסיר להניח את רסק העגבניות, יתרת המלח, הפפריקה, הכורכום והמים ולהביא לרתיחה.
  • 9 להוסיף את הקישואים ולבשל כשעה.
  • 10 להגיש עם אורז לבן.
  • 11 בתיאבון חיוך

אם נותרה תערובת מתערובת הבשר,אפשר להכין קציצות, לטבול בקמח וביצה, לטגן ולהכניס לבישול גם כן.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.3% 24.5% 31.4% 37.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.35 (0.39 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב