דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 56 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מקרמלים את האורז הטחון ב- 2 כפות שמן קנולה.
  • 2 מוסיפים את המים הרותחים והתבלינים.
  • 3 כשרותח ביחד, מעבירים לאש קטנה.
  • 4 מכסים במגבת ובמכסה.
  • 5 לאחר 5 דקות, מכבים את האש ומשאירים את הסיר סגור ל- 10 דקות לפחות.
  • 6 אחר כך פותחים את המכסה. מפוררים את האורז בעזרת מזלג תוך כדי טפטוף שמן הזית (כרבע כוס).
  • 7 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אילה מגל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)190340
חלבונים (גרם)1.04 1.86
פחמימות (גרם)1018
שומנים (גרם)16.13 28.8
מתוכם שומן רווי (גרם)2.05 3.66
נתרן (מ"ג)683.491,221
סיבים תזונתיים (גרם)0.49 0.87
מים (גרם)0.020.04
ויטמין B (מק"ג)0.881.57
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)00
ויטמין B3 (מ"ג)00
ויטמין B6 (מ"ג)00
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.020.03
ויטמין C (מ"ג)0.040.07
סידן (מ"ג)0.50.89
ברזל (מ"ג)0.170.31
מגנזיום (מ"ג)10.3918.55
זרחן (מ"ג)13.1123.4
אבץ (מ"ג)00
אשלגן (מ"ג)0.140.24
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)00
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.8% 58.3% 3.8% 36.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.46 (1.53 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.