דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 62 גרם למנה\יחידה (כ- 6 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 משרים את האורז במי הברז לפחות שעה.
  • 2 מסננים, מחממים את השמן ומוסיפים את האורז המסונן.
  • 3 מקרמלים את האורז.
  • 4 מוסיפים את המים הרותחים והמלח.
  • 5 כשמתחיל לרתוח, שמים את שן השום המחורצת.
  • 6 סוגרים עם מגבת ומכסה, מורידים לאש הכי נמוכה ומבשלים כחצי שעה.
  • 7 לאחר כיבוי האש, משאירים מכוסה לפחות ל- 10 דקות.
  • 8 לאחר מכן מפרידים את גרגירי האורז בעזרת מזלג.
  • 9 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אילה מגל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)246399
חלבונים (גרם)3.77 6.12
פחמימות (גרם)3862
מתוכן סוכרים (גרם)0.01 0.02
שומנים (גרם)8.65 14.02
מתוכם שומן רווי (גרם)0.5 0.81
נתרן (מ"ג)1,3702,221
סיבים תזונתיים (גרם)0.51 0.83
מים (גרם)0.681.11
ויטמין B (מק"ג)33.1853.81
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)00
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.040.06
ויטמין C (מ"ג)0.360.59
ויטמין E (מ"ג)00
ויטמין K (מק"ג)0.020.03
סידן (מ"ג)2.113.42
ברזל (מ"ג)0.020.03
מגנזיום (מ"ג)0.290.47
זרחן (מ"ג)1.792.89
אבץ (מ"ג)0.010.02
אשלגן (מ"ג)4.687.59
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)00
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)00
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1% 16.9% 7.4% 74.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.21 (0.21 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.