דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 188 גרם למנה\יחידה (כ- 15 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 בהכנות מוקדמות נכין בצד בצל שמטוגן ב- 3 כפות שמן, שמיר קצוץ דק, תפוחי אדמה קלופים שלמים שבישלנו במים עם מלח לא בישול מלא במשך 5 דקות בערך ופרסנו אותם לעיגולים, קישואים שגירדנו בפומפיה גסה, חמאה רכה ו- 3 שיני שום קלופים וכתושים.
  • 2 אפשר להתחיל לבשל - בקערה מערבבים יחד לפי סדר כתוב את המצרכים הבאים - ביצים, גבינה, חמאה, בצל מטוגן, קישואים, שום, שמיר, מלח, פלפל שחור וקצת אגוז מוסקט.
  • 3 שופכים לתבנית את התערובת ומסדרים את עיגולי תפוחי האדמה יפה, כך שחצי מכל עיגול נשאר מחוץ לפשטידה.
  • 4 אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות בערך 50 דקות, כך שהפשטידה תהיה שחומה מלמטה (אם התבנית שקופה אפשר לראות ואם לא תסמכו על החושים שלכם) ומלמעלה קצת.
  • 5 מצננים ובתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות אווה פלדבלום

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)198106
חלבונים (גרם)6.61 3.52
פחמימות (גרם)2111
מתוכן סוכרים (גרם)3.37 1.8
שומנים (גרם)10.38 5.53
מתוכם שומן רווי (גרם)4.84 2.58
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)64.55 34.36
נתרן (מ"ג)140.5274.8
סיבים תזונתיים (גרם)2.33 1.24
מים (גרם)120.3364.05
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)26.4614.08
ויטמין B (מ"ג)2.391.27
ויטמין B1 (מ"ג)0.110.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.090.05
ויטמין B3 (מ"ג)1.220.65
ויטמין B5 (מ"ג)0.640.34
ויטמין B6 (מ"ג)0.30.16
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)24.7413.17
ויטמין B12 (מק"ג)0.10.05
ויטמין C (מ"ג)13.187.01
ויטמין D (מק"ג)0.40.22
ויטמין E (מ"ג)0.220.11
ויטמין K (מק"ג)1.951.04
סידן (מ"ג)74.2839.54
ברזל (מ"ג)0.740.39
מגנזיום (מ"ג)31.9817.02
זרחן (מ"ג)83.8344.62
אבץ (מ"ג)0.590.31
אשלגן (מ"ג)408.44217.41
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.330.17
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.050.03
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.240.13
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.450.24
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.420.22

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.8% 26.1% 16.6% 51.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.38 (0.42 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה