דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
לביבות מטוגנות עם מגוון ירקות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 118 גרם למנה\יחידה (כ- 30 לביבות (תלוי בגודל))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 לפרק את הכרובית לפרחים קטנים ולהשרות במים רותחים (לחזור על הפעולה פעמיים). לסנן.
  • 2 לרסס בשמן סיר גדול ועמוק.
  • 3 לחתוך את הירקות לרצועות דקות, לגרד בפומפיה גסה את הגזר ולהניח הכל בתוך הסיר.
  • 4 להוסיף תבלינים ולערבב.
  • 5 לבשל על אש בינונית עד לריכוך, תוך כדי ערבוב למשך 30-40 דקות.
  • 6 בגמר הבישול להעביר למסננת ולתת לכל הנוזלים לצאת.
  • 7 להעביר שוב לקערה, להוסיף פירורי לחם וביצים ולערבב.
  • 8 לרסס בשמן מחבת ולחמם קלות.
  • 9 ליצור ביד קציצות ולטגן משני הצדדים.
  • 10 להגיש בטמפרטורת החדר בתוספת פלטת גבינות וסלט ירוק.
  • 11 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ לספוג את השמן מהלביבות בעזרת נייר סופג.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של מזל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)4236
חלבונים (גרם)2.43 2.06
פחמימות (גרם)76
מתוכן סוכרים (גרם)3.04 2.57
שומנים (גרם)0.92 0.78
מתוכם שומן רווי (גרם)0.22 0.19
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)21.63 18.29
נתרן (מ"ג)255.43216.04
סיבים תזונתיים (גרם)2.39 2.02
מים (גרם)106.2989.9
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)152.55129.03
ויטמין B (מ"ג)1.170.99
ויטמין B1 (מ"ג)0.060.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.070.06
ויטמין B3 (מ"ג)0.420.35
ויטמין B5 (מ"ג)0.410.35
ויטמין B6 (מ"ג)0.170.14
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)37.7431.92
ויטמין B12 (מק"ג)0.050.04
ויטמין C (מ"ג)46.9339.69
ויטמין D (מק"ג)0.120.1
ויטמין E (מ"ג)0.420.36
ויטמין K (מק"ג)63.4453.65
סידן (מ"ג)39.3833.31
ברזל (מ"ג)0.420.35
מגנזיום (מ"ג)14.0711.9
זרחן (מ"ג)46.339.16
אבץ (מ"ג)0.280.24
אשלגן (מ"ג)209.75177.4
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.230.19
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.070.06
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.130.11
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.240.2
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.220.18

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
18.5% 7.1% 18.9% 55.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.1 (0.13 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.