דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
קל ומהיר להכנה

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 145 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 להרתיח את המים עם המלח, להוסיף את הרביולי פנימה ולבשל עד שהם צפים ובבדיקה הם מבושלים (להוציא אחד ולטעום).
  • 2 במחבת להמיס את החמאה, להוסיף את הפטריות, לתבל ולערבב.
  • 3 להוסיף את השמנת ולבשל עד לצמצום השמנת.
  • 4 להוסיף את הרביולי המוכן ולערבב עד שכל הרביולי מצופים ברוטב.
  • 5 בתיאבון חיוך

אפשר לשנות את סוג הרביולי והרוטב לפי מה שאוהבים. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של פזית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)272187
חלבונים (גרם)7.77 5.36
פחמימות (גרם)2517
מתוכן סוכרים (גרם)0 0
שומנים (גרם)15.75 10.86
מתוכם שומן רווי (גרם)8.9 6.14
כולסטרול (מ"ג)51.92 35.8
נתרן (מ"ג)691.15476.65
סיבים תזונתיים (גרם)0.02 0.02
מים (גרם)0.010.01
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)0.010.01
ויטמין B (מק"ג)1.531.06
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)00
ויטמין B3 (מ"ג)00
ויטמין B6 (מ"ג)00
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.010.01
ויטמין C (מ"ג)0.020.01
ויטמין E (מ"ג)00
ויטמין K (מק"ג)0.140.09
סידן (מ"ג)106.6973.58
ברזל (מ"ג)0.030.02
מגנזיום (מ"ג)0.170.11
זרחן (מ"ג)0.140.1
אבץ (מ"ג)00
אשלגן (מ"ג)1.080.74
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)00
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)00
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 32.6% 16.1% 51.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.48 (0.48 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.