מצרכים למתכון
32 מנות/יחידות, 54 גרם למנה\יחידה (4 רולדות - 8 חתיכות כל רולדה)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
פריך ומושלם לאירוח
- 1 לקלות את החצילים בתנור, לקלף, לסנן ולמעוך בעזרת מזלג. להוסיף את הגבינות, המלח, הפלפל השחור והכמון, ולערבב.
- 2 לחלק את הבצק ל- 4 חלקים וכל חלק לחלק לשניים. על חלק אחד להניח מהתערובת ולסגור מעל בחלק השני. בעזרת מזלג "לצבוט" את הבצק מסביב.
- 3 למרוח את הבורקסים בביצה הטרופה ולפזר מעל את השומשום והפרג.
- 4 לחתוך בבורקסים חריצים אלכסונים ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך כ- 20 דקות או עד להזהבה.
- 5 להגיש בורקס חצילים וגבינה מושלם עם ביצה קשה, גבינות וסלט ירקות עשיר.
- 6 בתיאבון
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
3.6% |
32.2% |
19.8% |
44.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב