גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח איטלקי | » | פוזילי ברוטב עגבניות |
6 מנות/יחידות, 231 גרם למנה\יחידה (כ- 6 מנות)
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 289 | 125 |
חלבונים (גרם) | 7.13 | 3.09 |
פחמימות (גרם) | 38 | 17 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 4.35 | 1.88 |
שומנים (גרם) | 12.51 | 5.42 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 0.95 | 0.41 |
נתרן (מ"ג) | 1,280 | 554.29 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 1.86 | 0.8 |
מים (גרם) | 31.92 | 13.82 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 0.05 | 0.02 |
ויטמין B (מ"ג) | 2.49 | 1.08 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.03 | 0.01 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.11 | 0.05 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 1.56 | 0.68 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.76 | 0.33 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.03 | 0.01 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 6.33 | 2.74 |
ויטמין C (מ"ג) | 8.14 | 3.52 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.18 | 0.08 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.01 | 0 |
ויטמין K (מק"ג) | 0.55 | 0.24 |
סידן (מ"ג) | 4.1 | 1.77 |
ברזל (מ"ג) | 0.71 | 0.31 |
מגנזיום (מ"ג) | 4.87 | 2.11 |
זרחן (מ"ג) | 31.03 | 13.43 |
אבץ (מ"ג) | 0.31 | 0.13 |
אשלגן (מ"ג) | 128.98 | 55.83 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.07 | 0.03 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0 | 0 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.07 | 0.03 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.01 | 0 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.01 | 0 |