דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 119 גרם למנה\יחידה (כ- 20 יחידות)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
חצילים מטוגנים במילוי גבינות
מנה ראשונה חלבית מפתיעה וטעימה
  • 1 לחתוך את החצילים לאורך (מכל חציל 5 יחידות). מהקצוות לקלף קצת את הקליפה (לא את כולה, רק את האמצע).
  • 2 לטגן ולהניח על נייר סופג.
  • 3 לערבב את כל מצרכי המילוי בקערה - גבינת טוב טעם, גבינת קוטג`, גבינת אמנטל מגורדת (כוס פחות 2 כפות), חצי כפית מלח רבע כפית פלפל שחור וביצה אחת.
  • 4 להניח על צלחת חציל, למלא בגבינות ולגלגל (מהחלק הצר של החציל לחלק הרחב).
  • 5 לצפות כל חציל בקמח.
  • 6 לטרוף שתי ביצים עם רבע כפית מלח ורבע כפית פלפל שחור ולטבול את כל החצילים המקומחים (אחד אחד).
  • 7 לבסוף לטבול בפירורי לחם.
  • 8 לחמם שמן ולטגן קלות מכל צד (להשתמש באותו השמן לטיגון החצילים שנשאר).
  • 9 להניח על נייר סופג.
  • 10 להניח על צלחת הגשה ולפזר מעל את 2 כפות גבינת האמנטל.
  • 11 להגיש חם.
  • 12 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את גבינת האמנטל המגורדת.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.6% 30.8% 16.3% 48.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.48 (0.51 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב