דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
חצ`פורי תרד וטופו
חצ`פורי תרד וטופו
חצ`פורי תרד וטופו
מאפה במילוי תרד וטופו

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 444 גרם למנה\יחידה (4 יחידות חצ`פורי)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • הכנת המלית:
  • 1 מפשירים ומסננים היטב את מדליוני התרד (חשוב שלא ישארו כמעט מים).
  • 2 מוסיפים את הטופו ומועכים את הכל לעיסה הומוגנית ככל האפשר.
  • 3 מוסיפים מלח ופלפל שחור לפי הטעם. אפשר להוסיף מעט שמן זית ליצירת עיסה נימוחה יותר (1-2 כפות).
  • הרכבת המאפה:
  • 1 מחלקים את הבצק לארבעה חלקים שווים.
  • 2 מרדדים כל חלק לעלה בגודל 30X25 ס"מ.
  • 3 מורחים מעט שמן זית (כפית שמן זית לכל עלה - סה"כ 4 כפיות) על העלה ומניחים בשליש התחתון של המלבן רבע מכמות המלית.
  • 4 מכסים עם העלה שמתחת וסוגרים מהצדדים. מגלגלים עד לקבלת "נקניק" שבתוכו סגור המילוי.
  • 5 את ה"נקניק" שהתקבל הופכים לחילזון (ראו תמונה).
  • 6 מורחים מעט שמן זית (כפית שמן זית על כל מאפה - סה"כ 4 כפיות) ומפזרים שומשום על המאפה.
  • 7 דוקרים במזלג את החלק העליון של החילזון. מניחים בתבנית משומנת. חוזרים על התהליך עם שלושת חלקי הבצק הנותרים.
  • 8 מכניסים לתנור מחומם מראש בטמפרטורה של 200 מעלות. אופים למשך 30-40 דקות או עד קבלת גוון צהבהב.
  • 9 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות אורנה אבידן

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)1,237279
חלבונים (גרם)30.95 6.98
פחמימות (גרם)10123
מתוכן סוכרים (גרם)0 0
שומנים (גרם)79.06 17.83
מתוכם שומן רווי (גרם)30.78 6.94
נתרן (מ"ג)1,633368.1
סיבים תזונתיים (גרם)1.31 0.29
מים (גרם)0.010
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)0.020
ויטמין B (מק"ג)2.30.52
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)00
ויטמין B3 (מ"ג)00
ויטמין B6 (מ"ג)00
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.010
ויטמין C (מ"ג)0.030.01
ויטמין E (מ"ג)00
ויטמין K (מק"ג)0.20.05
סידן (מ"ג)232.7952.49
ברזל (מ"ג)0.620.14
מגנזיום (מ"ג)0.250.06
זרחן (מ"ג)0.220.05
אבץ (מ"ג)00
אשלגן (מ"ג)1.610.36
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)00
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)00
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 37.2% 14.6% 47.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.6 (0.6 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.