גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח איטלקי | » | פשטידת פסטה, פטריות ובצל |
12 מנות/יחידות, 109 גרם למנה\יחידה (כ- 12 פרוסות)
ציוד נדרש: תבנית עגולה/מרובעת.
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 125 | 115 |
חלבונים (גרם) | 5.82 | 5.34 |
פחמימות (גרם) | 16 | 14 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 1.32 | 1.21 |
שומנים (גרם) | 4.35 | 3.99 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 0.84 | 0.77 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.01 | 0.01 |
כולסטרול (מ"ג) | 55.07 | 50.48 |
נתרן (מ"ג) | 164.35 | 150.67 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 0.39 | 0.35 |
מים (גרם) | 34.62 | 31.74 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 23.21 | 21.27 |
ויטמין B (מ"ג) | 0.47 | 0.43 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.02 | 0.02 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.07 | 0.07 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 0.06 | 0.05 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.25 | 0.23 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.06 | 0.05 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 10.84 | 9.94 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 0.13 | 0.12 |
ויטמין C (מ"ג) | 1.4 | 1.29 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.3 | 0.27 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.16 | 0.14 |
ויטמין K (מק"ג) | 0.25 | 0.23 |
סידן (מ"ג) | 47.58 | 43.62 |
ברזל (מ"ג) | 0.33 | 0.3 |
מגנזיום (מ"ג) | 6.32 | 5.79 |
זרחן (מ"ג) | 38.17 | 35 |
אבץ (מ"ג) | 0.24 | 0.22 |
אשלגן (מ"ג) | 65.09 | 59.67 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.3 | 0.27 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.01 | 0.01 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.24 | 0.22 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.54 | 0.49 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.5 | 0.46 |