דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 109 גרם למנה\יחידה (כ- 12 פרוסות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פשטידת פסטה, פטריות ובצל
פשטידת פסטה עשירה עם גבינה
  • 1 לבשל את הפסטה לפי ההוראות.
  • 2 לחמם במחבת שטוחה את השמן.
  • 3 לקצוץ את הבצל ולהוסיף למחבת. לטגן עד להשחמה.
  • 4 לקצוץ את הפטריות ולהוסיף למחבת.
  • 5 לתבל ולערבב שנית. לכבות את הגז.
  • 6 להניח בקערה את הפסטה המוכנה ואת תערובת הפטריות והבצל ביחד עם השמן.
  • 7 להוסיף את הביצים ולערבב.
  • 8 לשמן תבנית עגולה/מרובעת ולשפוך את התערובת לתוכה.
  • 9 לזרות את הגבינה הצהובה מעל התערובת.
  • 10 להכניס לאפייה בחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה עד שהפשטידה מזהיבה.
  • 11 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה/מרובעת.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.5% 16.5% 22.1% 59.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.2 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב