דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 340 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
גולש הונגרי משודרג
בשר גולש על מצע פירה
  • 1 מרתיחים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל והשום המרוסקים עד שיוצא ריח.
  • 2 מעבירים אותם לקצה של המחבת. מטגנים את קוביות הבשר (כתף בקר מספר 5) עד שלא רואים צבע חי.
  • 3 מוסיפים את שאר החומרים. בסוף מוסיפים כוס מים רותחים ומערבבים.
  • 4 כשרותח שוב, מעבירים לאש קטנה מאוד, מכסים ונותנים להתבשל במשך שעתיים.
  • 5 מדי פעם הופכים את הנתחים ואם יש צורך מוסיפים מים רותחים.
  • 6 לאחר הבישול, הגולש זקוק למנוחה - לפחות שעתיים לפני שאוכלים אותו.
  • 7 טעים מאוד עם פירה גס, אורז לבן או אטריות, אך הכי טוב עם חלה טרייה.
  • 8 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.8% 25.9% 52.9% 18.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.36 (0.38 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב