דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

48 מנות/יחידות, 55 גרם למנה\יחידה (4 רולדות בתבניות אינגליש קייק)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
רולדת פרג
רולדת פרג עשירה
  • 1 לערבב את כל החומרים של הבצק מלבד הקמח.
  • 2 להוסיף את הקמח בהדרגה עד לקבלת בצק אחיד ורך.
  • 3 הכנת המילוי: בסיר להרתיחאת הסוכר, הדבש והחלב.
  • 4 להוריד מהאש ולהוסיף את הפרג, מיץ הלימון, גרידת הלימון, הקוקוס והאגוזים. לערבב הכל.
  • 5 לחמם את התנור ל- 180 מעלות.
  • 6 לחלק את הבצק לארבעה חלקים ולרדד.
  • 7 למרוח פרג ולגלגל לרולדה.
  • 8 לחצות כל רולדה לשניים ולקלוע צמה. לטרוף ביצה ולמרוח את הרולדות.
  • 9 לרסס תבנית אפייה (אינגליש קייק) ולאפות במשך 35-40 דקות.
  • 10 להרתיח את חומרי הסירופ למשך כ- 20 דקות ולשפוך על העוגות כשמסיימים לאפות.
  • 11 לצנן ובתיאבון חיוך

ציוד נדרש: 4 תבניות אינגליש קייק.

4 רולדות בתבניות אינגליש קייק - 12 מנות כל רולדה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 19.5% 9.2% 69.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.25 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב