דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
סלט ביצים - קצת אחרת

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 129 גרם למנה\יחידה (כ- 6 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לבשל את תפוח האדמה והביצים עד ריכוכו של תפוח האדמה. להוציא ולקרר.
  • 2 לקלוף ולרסק בפומפיה.
  • 3 במחבת לחמם 3 כפות שמן, להכניס את הבצל הקצוץ ולטגן עד להשחמה.
  • 4 להוסיף את הבצל לתערובת הביצים, לתבל, להוסיף את יתרת השמן ולערבב.
  • 5 לאחסן במקרר עד להגשה.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף מיונז במקום השמן בתיבול.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של פזית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)177137
חלבונים (גרם)6.08 4.7
פחמימות (גרם)129
מתוכן סוכרים (גרם)3.21 2.48
שומנים (גרם)11.9 9.2
מתוכם שומן רווי (גרם)1.87 1.45
כולסטרול (מ"ג)144.23 111.52
נתרן (מ"ג)180.2139.33
סיבים תזונתיים (גרם)1.28 0.99
מים (גרם)97.8275.64
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)57.6344.56
ויטמין B (מ"ג)1.741.35
ויטמין B1 (מ"ג)0.080.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.220.17
ויטמין B3 (מ"ג)0.480.37
ויטמין B5 (מ"ג)0.740.58
ויטמין B6 (מ"ג)0.190.15
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)27.6121.35
ויטמין B12 (מק"ג)0.430.33
ויטמין C (מ"ג)4.893.78
ויטמין D (מק"ג)0.840.65
ויטמין E (מ"ג)0.410.32
ויטמין K (מק"ג)1.110.86
סידן (מ"ג)33.8426.16
ברזל (מ"ג)0.70.54
מגנזיום (מ"ג)15.5712.04
זרחן (מ"ג)96.774.77
אבץ (מ"ג)0.60.46
אשלגן (מ"ג)231.27178.82
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.60.46
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.510.39
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.591.23
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.461.13

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.2% 38.6% 19.7% 37.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.67 (0.73 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?